83 replies
 1. Цанко Цанев says:

  При плащане на ГО.Връща ли се автоматично регистрацията на служебно деригистриран автомобил.Понеже получих писмо че е сужебно деригистриран поради липса на ГО.Платих я веднага.Мога ли да карам автомобила.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Цанко. Проверете в КАТ какъв е статута на автомобила след като сте заплатил ГО.

   Reply
 2. Ники says:

  Здравейте.
  Купих бракувана кола със свалени номера, но с валиден преглед. За пускане отново в движение при валиден преглед трябва ли да се минава технотест? Благодаря!

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здрваейте, Ники. Само в случай, че регистрацията е прекратена за “съхранение в частен имот” и наличие на валиден технически преглед, автомобилът може да се регистрира директно в КАТ.

   Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Йордан. Ако автомобилът има действаща регистрация подлежи на данъчно облагане.

   Reply
 3. Антон says:

  Здравейте,
  Разглеждам сайт за пракувани коли в Канада и Сащ. Въпроса ми е може ли ако щетата не е съществена и е отремонтирана в бг да се регистрира в бг и трябва ли тест ако конгретния модел няма евро сертификат.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Антон. Изпратете ни сертификатите на автомобилите на електронната поща, преди да ги закупите и ще можем да Ви отговорим.

   Reply
 4. Митко says:

  Здравейте асам Митко искам да попитам купих си копа обаче слет 3 дни след покупката ми свалих регистрациите табели и от тогава и минаха 7 месеца сега какво следва??

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Митко. За да пуснете в движение отново въпосният автомобил е нужно да преминете по процедура за възстановяване на регистрация. Процедурата е близка до тази за ГТП, заповядайте при нас с автомобила и документите за него, когато Ви е удобно, в базата ни В софия всеки работен ден.

   Reply
 5. Корнелия Иванова says:

  Здравейте,
  Искам да закупя от пункт за вторични суровини Балкан М1, за който като документ е само фактурата от пункта. С тази фактура може ли да мине технотест и да се регистрира наново? Ако не какъв е реда в такава ситуация?

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Корнелия. Ако МПС-то е бракувано за ракомплектоване или е тотална щета, няма как да се регистрира отново. Трябва да проверите по какъв начин е снето от отчет в КАТ.

   Reply
 6. Пламен says:

  Здравейте,
  Искам да взема кола от Англия на която в талона пише commercial salvage – ремонта е по-скъп от колата (понеже е над 20г). Проблема е дребен и е отстранен. Мога ли да я регистрирам в БГ?

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Пламен. Автомобили в България се регистрират само с оригинален регистрационен талон.

   Reply
 7. Николов says:

  Здравейте, при покупка на мотоциклет с прекратена регистрация за съхранение в частен имот, договора за покупко-продажба трябва ли да е нотариално заверен?
  Поздрави

  Reply
 8. Тодор Живков says:

  Здравейте! Искам да попитам каква е процедурата при автомобил със стария талон тип книжка? При тях е нямало възможност за вписване, за съхранение в частен имот, а талона е останал в КАТ преди 25 години, когато са върнати номерата. Каква е процедурата с такъв автомобил?

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Тодор. Ще трябва да вземете удостоверение за собственост от КАТ, след което да преминете по процедура за възстановяване на регистрация.

   Reply
   • Тодор Живков says:

    Здравйте отново! Благодаря за отговора!
    Оказа се, че талона се намери, останал е при наследниците. В такава ситуация пак ли е необходимо да се вземе удостоверение от КАТ? Съпругата на собственика по талон е жива. Необходимо ли е да се изкара удостоверение за наследници и ако тя почине как следва да се придобие автомобила?

    Reply
    • ТЕХНОТЕСТ АД
     ТЕХНОТЕСТ АД says:

     Здрвейте, Тодор. Автомобилът може да се придобие само с договор за покупко-продажба между стария и новия собственик или негови наследници.

     Reply
 9. Стефан says:

  Здравейте в краят на септември 2019 г. закупих лекотоварен автомобил с повреда в мотора и към днешна дата не съм ходил да сменя собствеността и регистрационните табели в кат. Гражданската отговорност и техническият предглед са изтекли, интересува ме от тук нататък каква е процедурата по регистрация

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Стефан. Ако новият двигател е от същия тип като предходния, няма проблем да се премине по процедура за възстановяване на регистрация.

   Reply
 10. Венцислав says:

  Ако 2018г съм купил удряна кола в Габрово,ремонтирана е и се карала,прехвърлена е нотариално,трябва ли ми Технотест,за да сменя талоните със софийски.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Тинка. В този случай ще трябва да преминете по процедурата за възстановяване на регистрация. Заповядайте с автомобила и документите при нас и нашите колеги ще Ви обърнат внимание.

   Reply
 11. Георгиев says:

  Здравейте! След като прехвърлих при нотариус личния ми автомобил на зет ми, в двумесечния срок не регистрирах колата на негово име. Когато отидох в КАТ Пловдив да направя пререгистрацията, прегледът беше изтекъл. В КАТ ми свалиха номерата. Как трябва да постъпя, за да бъде отново регистрирана?

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте. Трябва да представите автомобила за преглед при нас за възстановяване на прекратена регистрация. Автомобилът трябва да бъде технически изправен. Ако всичко по автомобила е наред, се издава протокол за възстановяване на регистрация, с който се регистрира в КАТ.

   Reply
 12. Христо says:

  Здравейте. Интересува ме може ли да се регистрира наново чрез технотест бракуван автомобил поради катастрофа и е написано в талона му като тотална щета. Автомобила е поправим и е възстановен отново и изправен. Не е изменян нито двигател, нито нещо по окачването.

  Reply
 13. Тони says:

  Здравейте, закупих кола след ПТП – колата е написана ТОТАЛ заради каското. Има ли вариант да се регистрира и кара?

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Jana. Нужни са свидетелство за регистрация и ако има промяна на собственост-договорът за покупко-продажба. Цената на протокола за възстановяване на регистрация за леки автомобили, към днешна дата е 330.00 лв. с ДДС.

   Reply
 14. Павел Димитров says:

  Здравейте!
  Искам да регистирам бракуван автомобил – съхранение в частен имот. Талоните са перфорирани. Автомобилът се води на двама собственика, единият е починал. Автомобилът има газова уредба, която не се използва поради неизправност. В талоните пише, че автомобилът е на газ и бензин. Автомобилът ще се движи само на бензин. Мога ли да я сваля преди технотеста? На какво трябва да обърна внимание преди минаване на Технотеста – светлини, чистачки? Автомобилът ще бъде регистриран на името на друго лице. Какви документи са необходими за пререгистриране? Как мога да придвижа автомобила до пункт на КАТ – пътна помощ, транзитни номера? В случай, че взема транзитни номера, нужно ли е да сключвам гражданска застраховка, да закупувам винетка и технически преглед за да придвижа автомобила до пункт на КАТ? Кога ще се извършва Технотест в Благоевград през 2020 г.?

  Благодаря предварително!
  Приятен ден!

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Павел. Не е проблем да премахнете газовата уредба, автомобилът трябва да е в готовност за движение. За документите: трябва да имате страия талон, договорът за покупко-продажба. За Благоевград, комисията ни ще бъде на 14.01.2020г. в КАТ Благоевград.

   Reply
 15. Исмет says:

  Здравейте искам да закупя трабант, но колата е спряна от движение.Как мога да я пусна отново в движение и да бъде регистрирана на ново?

  Reply
 16. Пламен says:

  Здравейте, въпросът ми е: Възможно ли е възстановяването на регистрация на автомобил който е бракуван?

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Пламен. Необходимо е да проверите по какъв начин е “бракуван”. Ако е “за съхранение в частен имот” или за “износ” можете да възстановите регистрацията.

   Reply
 17. Любен Радев says:

  Здравейте,
  При закупуване на автомобил от САЩ с тайтъл “salvaged”, каква е процедурата за регистрация в България? Възможно ли е?

  Reply
 18. Далов says:

  Здравейте интересувам се възможна ли е пререгистрацията на мотоциклет 1000куб?
  Моторът е бракуван .Какви документи ще ми трябват като купувач и какво трябва да е описано в тях ? Също каква е таксата за подобен вид Мпс

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте. Възможно е ако мотоциклетът е с прекратена регистрация за съхранение в частен имот. Ще ни трябват свидетелството за регистрация част 1 и договорът за покупко-продажба, ако има смяна на собствеността. Таксата към днешната дата е 258.00 лв с ДДС.

   Reply
 19. Стоян says:

  Здравейте,закупих кола от област Пазарджик с Pa регистрация,а аз съм по постоянен адрес Стара Загора. Колата има нужда от ремонт (спирачки,външен вид и доста други), та въпроса ми е след като немога да спазя сроковете за регистрация в съответния КАТ -Стара Загора какво следва. Трябва ли сам да я спра от движение и може ли на по-късен етап да бъде регистрирана. Благодаря

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Стоян. След изтичане на два месеца след нотариалното прехвърляне на автомобила, ако не е регистрирано от новия собственик, превозното средство автоматично се изтрива от базата данни на КАТ (снема се от отчет). При снемане от отчет, за да се върне обратно в движение трябва да се мине процедура по възстановяване на регистрация. При спиране от движение (за съхранение в частен имот или за износ) също се минава по тази процедура.

   Reply
 20. Кирил says:

  Здравейте, искам да закупя автомобил с прекратена регистрация за съхранение в частен имот, с повредена скоростна кутия и серия огъвания по вратите, общо взето лош външен вид, трябва ли освен за скоростите да се погрижа и за външния вид, и колко ще струва технотеста, колата е хюндай сантамо и се води 6+1 места, Благодаря Ви предварително

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте. Да, ще трябва да оправите външния вид на превозното средство. Цената към днешна дата е 330.00лв. с ДДС за леки автомобили.

   Reply
 21. Атанасов says:

  Колата е със свалени номера талона е надупчен и пише за пререгистрация в чужбина…може ли да се регистрира отново в БГ

  Reply
 22. Anonymous says:

  Здравейте,колата е бракувана табелите са снети талона надупчен и пише за пререгистрация в чужбина има ли възможност за регистрация отново

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте. При прекратена регистрация за износ е възможно отново да бъде регистриран в България.

   Reply
 23. Галина Василева says:

  Здравейте, купихме автомобил със свалени номера за употреба на наркотици. Трябва ли да се минава технотест при свалени номера за това и как да си регистрираме колата.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Галина. Не сме имали подобен случай. Препоръчваме ви да се обърнете към органите, които са свалили номерата на автомобила, да попитате трябва ли да се минава по процедура за възстановяване. Ако трябва, процедурата е близка до тази за ГТП, преглежда се превозното средство дали е в готовност за движение и ако да, се издава протокол с който се регистрира автомобила в КАТ.

   Reply
 24. Тодор Георгиев says:

  Ю ли месец си продадох сопственотоси ремарке изповядано пред нотариос . На третия ден се връща казва че се отказва. Ремаркето сие примен ивсички докоменти голям и малък талон платен данак и минат технически преглет.Оказвасе че в кат се води на куповача. От създалият се казус немо га да развалим нотариално завереният договор.Ремаркето ще бъди смъкнато от отчет сужебно.ТА питанетоми е как мога да възтановя регистрацият си.Трябва ли технотест.Благодаря за одговора предварително.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Тодор. След изтичане на дву-месечния срок след прехвърлянето при нотариус, ППС автоматично се снема от отчет в базата на КАТ. При това положение ако нямате валиден ГТП е нужно да се мине по процедура за възстановяване на регистрацията. Вариянтът да си го върнете в движение, е да го прехвърлите обратно на Ваше име при нотариус и ако нямате ГТП да минете по процедура за възстановяване.

   Reply
 25. Ники says:

  Здравейте, От София съм, закупих кола със софийска регистрация. Прехвърлена е при нотариус, но това беше преди повече от година. Тоест доста съм просрочил 2-та месеца, които имам по закон да прехвърля колата в КАТ. Разбрах, че дължа глоба от 200лв, защото колата е със служебно прекратена регистрация. Въпроса ми е каква е точно процедурата за връщане на регистрацията на колата? Трябва ли колата да ходи в КАТ? Трябва ли да минавам технотест? Ако съм минал на технически преглед, трябва ли да минавам такъв в КАТ? Никъде не намерих отговор на тези въпроси, ще се радвам ако можете да помогнете! 🙂

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте. Ако имате валиден технически преглед се ходи директно в КАТ за регистрация. Ако такъв липсва се минава по процедура за възстановяване на регистрацията. Ние предлагаме този тип услуги, цената за лек автомобил за този момент е 330.00 лв. с ДДС.

   Reply
 26. Сунай Якубов says:

  Здравей искам да попитам искам да си купя ремарке до 750 кг от Холандия и те тук нямат документи мога ли да го регистрирам в България? И как ва е процедурата?

  Reply
 27. asoto8601@gmail.com says:

  Здравейте , закупил съм бракуван автомобил с бележка за съхранение в частен имот издадена от кат Хасково. Искам да регистрирам колата в кат Пловдив. Имам договор за покупко продажба написан на ръка между продавача и купувача. Талоните са перфорирани. Проблема е че смених предния ляв ботуш , който беше изгнил с друг и вече VIN номера не съответства с този от талона. Но под него има табелка с VIN номера , който съответства на този от талона. Ще мога ли да мина технотеста в Пловдив и Кат Пловдив ще регистрират ли автомобила по този начин? Ако е възможно , колко ще ми струва това? Благодаря !

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте. При положение че VIN номерът на автомобила е корозирал, първо трябва да се мине през КАТ за възстановяването му . След това се минава по процедура за възстановяване на регистрацията. Цената ни за протокол за възстановяване на регистрацията за момента е 330.00 лв. за леки автомобили.

   Reply
 28. Валентин Валентинов says:

  Здравейте,
  Как става възстановяване на регистрация, когато тя е била прекратена служебно поради липса на сключена застраховка “Гражданска отговорност” за
  МПС с тегло над 12т.?
  Може ли големият талон да се представи като документ за собственост?

  Reply
 29. Стоян says:

  Здравейте имам бракувано ремарке с върнати номера в КАТ и бележка от КАТ за номера на ремаркето и на кого се води.Документи за копуване и бракуване няма.Какво друго ми е необходимо за да мога да го регистрирам.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Стоян. Трябва да имате документ за собственост, освен бележката от КАТ, за да можем да Ви издадем протокол за възстановяване на прекратена регистрация. Спорен ден.

   Reply
 30. Светозар says:

  Здравейте, закупих автомобил Мерцедес W – 124, Е 200, снет от отчет с цел съхранение в частен имот. Автомобила е с блокирал двигател – 2000 куб. бензин и десен волан. Купих друг двигател – 2200 куб. бензин със съответните документи, /голям и малък талон- перфорирани, за двигателя/ и договор за покупко-продажба, както и малък и голям талон – перфорирани за автомобила. Искам, да направя автомобила с нормален /ляв/ волан и да поставя новият двигател, като това се прави в сервиз, за което ще ми бъдат издадени съответните документи. Мога ли след, като направя това, да предоставя автомобила на технотест, след което, да го регистрирам! Благодаря Ви!

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Светозар. Възстанвяването на ППС снето от отчет може да бъде осъществено единствено във вида, в който е било снето (със същите данни в талона). Можете да смените двигателя с идентичен такъв (със същото типово одобрение) и да смените позицията на уредите за управление, след което да възстановите ППС-то в движение. За това ще ви е необходим и протокол за възстановяване на прекратена регистрация. Ако желаете, след възстановяване на регистрацията, ще можете да смените двигателя с цитирания от Вас, за което ще ви бъде необходим протокол за изменение в конструкцията на ППС. Цените на двата протокола са съответно 240лв с вкл. ДДС и 210лв с вкл. ДДС. ИА АА също има такса от 100лв за удостоверение на изменение в конструкцията на ППС. Надяваме се да сме Ви били полезни.

   Reply
 31. данаил says:

  може ли да се регистрира наново мпс лека кола ако тя е със старите бели номера не са свалени на нея са си явно е отрегистрирана от кат около 2006-2007 служебно.благодаря предварително

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Данаил. В общия случай, не би трябвало да има проблем с регистрацията при така наличната информация. Не сме запознати с практика за „служебно отрегистриране“, но предполагаме, че това няма да донесе усложнения. Все пак, обърнете се към колегите изпитватели от отдел Технически прегледи и изпитвания на тел. (02) 973 91 63 за да се запознаем с конкретния случай и да излезем с конкретно становище. Успешен ден!

   Reply
 32. Венцислав says:

  Здравейте , интересувам се от регистрация в КАТ на един Балкан МК50-3. Казаха ,че първо трябва да премине през Технотест . Та въпроса ми е каква ще е цената ?
  Благодаря предварително и Весели празници .
  П.С. Мотора е взет от вторични суровини .

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Венцислав! Пратете ни сканирани документите за собственост и фактурата от мястото, където сте го закупили на office@technotest.bg и ще Ви отговорим конкретно. Желаем Ви спорна година!

   Reply
 33. Стефко says:

  Здравейте. Ще се опитам да бъда максимално точен.
  Възможно ли е, ван Мицубиши Спейс Геар, от 7+1 места, да се преобразува в товарен, да речемс 2, или 2+1 места?
  Ако да, задните остъклявания може ли да бъдат, да кажем матирани?
  Ако пък не е възможно, то поне възможно ли ще е да му бъде намален броя места?

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, броят места може да бъде намален без да се налага да минете през ТЕХНОТЕСТ. Ако искате да преобразувате ППС в товарен, основните изисквания в ТЕХНОТЕСТ са равен под, решетки на стъклата и между товарния и пътническия отсек. В наредба Н-3 на МТ има пълни изисквания за преустройство на лек а-л в товарен. Ако имате нужда от допълнителна консултация, моля не се колебайте да се свържете с колегите на тел. 02/9739182. Поздрави!

   Reply
 34. Борис Узунов says:

  Привет,искам да купя кола която е свалена от отчет и е с перфорирни талони,какво трябва да направя за да я пусна отново в движение и колко ще ми струва технотестът?
  Поздрави.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, ако ППС се води бракувано, няма възможност за възстановяване в движение. Ако действително се води снето от отчет, можте да се обърнете към колегите на тел. 02/9739182 за информация. Всичко добро!

   Reply
 35. Мариян Раднев says:

  Здравейте.интересува ме цената и какви документи са нужни за пускане в движение на снет от отчет поради съхранение в частен имот автомобил.намира се в сливен
  Благодаря Ви предварително за вниманието

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Мариян.
   Документи:
   Голям (перфориран) талон, с който е снет от отчет и договор за покупко-продажба (ако е имало прехвърляне на собственост).
   Цени:
   МПС – категория М1 (лек автомобил – до 6+1 места) 240.00
   МПС – категория М1 (лек автомобил – 7+1 до 8+1 места) 264.00
   МПС – категория М1G (лек автомобил с повишена проходимост)270.00
   МПС – категория N1 (товарен автомобил с максимална маса до 3,5 тона) 288.00
   МПС – категория N2 (товарен автомобил с максимална маса 3,5 – 12,0 тона)336.00
   МПС – категория N3 (товарен автомобил с максимална маса над 12,0 тона)420.00
   МПС – категория М2 (автобус) 432.00
   Дву- или триколесно МПС от категория L (мотоциклет, мотоциклет с кош и мототриколка)192.00
   Четириколесно МПС от категория L (четириколка) 228.00
   Двуколесно МПС от категория L (мотопед) 108.00
   ППС – категория О1 (ремарке с максимална маса до 750 kg) 156.00
   ППС – категория О2 (ремарке с максимална маса 750 – 3500 kg)228.00
   ППС – категория О3 (ремарке или полуремарке с максимална маса 3500 – 10000 kg)288.00
   ППС – категория О4 (ремарке или полуремарке с максимална маса над 10000 kg)360.00

   Reply
 36. Лъчезар Делчев says:

  Здравейте,искам да попитам има ли начин за регистрация на бракуван автомобил поради изплатена тотална щета,която вече е отстранена и автомобила е като нов.
  Субару Легаси 2007г.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, ако в талонът на автомобила е записано „Снет от отчет поради съхранение в частен имот“ или „Износ в чужбина с цел продажба“ може, ако е бракуван, както сте написали, то не – няма вариант за връщането му в движение, независимо от щетата и актуалното му състояние. Поздрави, ТЕХНОТЕСТ

   Reply
 37. Елиян says:

  Здравейте, мисля да купя автомобил обаче е с прекратена регистрация, какво трябва да направя за да я пусна , технотеста задължителен ли е преди да мина кат и колко ще ми струва всичко, благодаря ви предеарително.

  Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, ако смятате да закупите автомобила от страната, а не от чужбина, то той трябва да се води като снет от отчет с цел съхранение в частен имот или износ за чужбина. В случай, че ППС-то се води БРАКУВАНО, то няма възможност за връщане в движение. Съветваме Ви да проверите актуалния статус на ППС-то преди покупка. Ако искате да го внесете от чужбина, се свържете с колегите за конкретна информация. Всичко добро!

   Reply
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Ясен. Ако МПС е бракувано, то не може да бъде възстановено според действащото законодателство. Ако обаче случаят е друг и колата е само спряна от движение (снета от отчет), можем да Ви издадем протокол, с който можете да я регистрирате в Пътна полиция. Цената е 240лв с вкл. ДДС. Желаем Ви хубав следобед!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.