10. Други

12 Отговора
 1. Петър says:

  Здравейте имам няколко въпроса по случай промяна в външния вид на автомобил. Промяната се състой от външна промяна на купето като върху старо купе се слага изцяло ново от друг автомобил като смяна на преден, капак, калници, таван, врати. Има ли начин да го регистрирам по този начин и колко би ми струвал технотеста при условие, че не правя промени по ел. инсталацията, управлението и самото шаси, а само върху купето.

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Петър. От близо две години се работи в насока създаване на такава процедура, но все още без конкретен резултат. Заповядайте на място в ТЕХНОТЕСТ или по телефон на 02/9739182 за консултация. Поздрави!

   Отговор
 2. никола колев says:

  искам да направя три или четири колесно ппс с трьбна рама , с двигател и скоростна кутия от мотор. (подобно на велорекс или рено туизи) какво ми е нужно за да го одобрите и разходи за услугата. кьде да намеря допьлнителна информация.

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, за момента нормативната уредба в страната НЕ позволява саморъчно направени ППС. Успешен ден!

   Отговор
 3. Димитър says:

  Здравейте, искам да ви попитам каква е цената за смяна на купе на лек автомобил и колко време отнема издаването на документите. Благодаря.

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Димитър! Купето на даден автомобил се явява негова фундаментална част и не подлежи на смяна, затова и всеки автомобил (купе) разполага с уникален идентификационен номер – VIN. Доколкото Ви разбирам, Вие желаете да извършите смяна на двигател на въпросното купе. Това е възможно, в случай, че всички изисквания са спазени. Цената на протокол за смяна на двигател с вътешно горене струва 228лв с вкл. ДДС, а изпитването се извършва ориентировъчно в рамките на час.
   За повече информация се обърнете към колегите изпитватели от отдел Технически прегледи и изпитвания на тел. (02) 973 91 63.
   Надявам се да сме Ви били полезни и Ви очакваме.

   Отговор
 4. Емилиян says:

  Здравеите искам да попитам как стоят нещата с ремъркетата без регистрация, примерно купени от Германия седяли 10 години и собственика решава да го продаде какви документи са необходими за връщането му на пътя след изтичане на транзитните номера? И къде във Пловдив се извършва технотест?

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Емилиян. ППС може да се регистрира в България, ако то разполага с регистрационен документ от друга държава. Във Вашия случай, трябва да разполагате например с немски рег. талон. График за командировките ни в Пловдив можете да намерите на следния адрес: /технотест-в-страната/ . Извършват се на територията на ф-ма Филтранс – на ул. Кукленско шосе, до новата митница. Спорен ден!

   Отговор
 5. Асен says:

  Здравейте, искам да попитам дали издавате документ за пред органите на пътна полиция в който ми се разрешава да карам автомобила ми-Москвич 408 от 1967 година,без колани защото заводски си е излезнал така.На старият картонен талон от едно време имаше печат „без колани“,но на новите няма как да има.Ако е възможно,кажете ми евентуална цена.От Пловдив съм и все още го реставрирам но скоро ще е готов и не искам да имам проблеми със закона.Предварително ви благодаря и весели празници.

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Асен. Разбираме въпроса Ви, но за съжаление няма такъв документ, който да можем да издадем. Това е въпрос от компетенциите на Пътна полиция и Ви препоръчваме да се обърнете директно към тях. Имайте предвид обаче, че поставянето на колани без одобрен тип на конструкция, която не е проектирана за това може да бъде опасно. Успех!

   Отговор
 6. Михаил Пелтеков says:

  Какъв е графика за технотест в Пловдив? На 29 октомври ми изтича срока на транзитните №-а.
  Или в близък град до Пловдив :Пазарджик Хасково?

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, в Пловдив ще бъдем на 11-ти ноември и 16-ти декември. В Пазарджик и Хасково няма да имаме командировки до края на годината. Ако тези дати не Ви вършат работа, заповядайте в София, където колегите работят всеки ден. Всичко добро!

   Отговор

Задай въпрос

Можете да зададете въпроса си тук
_

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.