1. Оценяване на Продукти за Физическа Защита срещу Престъпления

10 Отговора
 1. Иванка says:

  Здравейте. Синът ми купи товарен бус от частно лице. Закара го в КАТ за регистрация,но получи отказ,защото номера на двигателя не отговаря на номера ,който е в документите.Продавачът няма документи за смяната на двигателя. Какво трябва да се направи за да може да се регистрира буса в КАТ. Приятен ден.

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Иванка.
   Без документи за придобиване на двигателя не е възможно да се регистрира въпросното ПС.

   Отговор
 2. Марин колев says:

  Добър ден закупих автомобил субару джъсти от София реших да не сменям номера а само талон оказа се че двигателя е с друг номер какво ще ме посъветвате двигателя е същият модел

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Марин.
   Ако е от същия тип си намерете документи за придобиване и отидете в КАТ да Ви впишат новия номер в свидетелството за регистрация.

   Отговор
 3. Саид says:

  Здравейте. Искам да ви попитам следните неща:
  Притежавам автомобил „BMW E46 318CI 2000г.“
  В момента колата е със следния двигател „m43tub19“ тоест 1.9 литра , 118 коня , 4 цилиндъра , въпроса ми е , дали може да сложа в същото купе по-мощен мотор от същата серия марка и модел. Става на въпрос за един от тези два двигателя „m52tub28“ тоест 2.8 литров двигател , 6 цилиндъра и 193 конски сили , или „m54b30“ който е 3 литров , отново 6 цилиндъра и 231 конски сили ,които серийно излизат в този модел автомобили , и дали мога успешно да премина „Технотест“ и колата да бъде документално изрядна , ако да каква е цената. Става на въпрос за град Пловдив , ако е от значение , благодаря!

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, Саид.
   Освен двигателя, ще трябва да смените и всичко останало – спирачна система (цялата не само дискове), окачване, изпускателна с-ма и всичко друго като системи придружаващи по-големия двигател. Цената към момента при нас в ТЕХНОТЕСТ е 474.00лв с ДДС.

   Отговор
 4. веселин says:

  Здравеите става въпрос за една фронтера преди две години я свалих от отчет частен имот.сменихмо двигатела със същия.собственика ми даде копие на талоните но си зачертнал егн то.искам дая регистрирам.благодаря за отговора.

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здрвейте, Веселин.
   Ако новият двигател е със същия тип като този на предходния, в протоколът за възстановяване на регистрация направо ще се впише новия номер.

   Отговор
 5. geshev says:

  Здравейте! Радвам се, че попадам на тази информация! Правите ли и колко би ми струвало изпитване на защитни стъкла 5 или 6 степен? По БДС! Благодаря!

  Отговор
  • ТЕХНОТЕСТ АД
   ТЕХНОТЕСТ АД says:

   Здравейте, г-н Гешев.
   Да, извършваме изпитвания по БДС EN 356. Цената на изпитването на посочените класове е една и съща – 960 лева с ДДС.
   Хубав ден!

   Отговор

Задай въпрос

Можете да зададете въпроса си тук
_

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.